Trochę więcej jest followersów per saldo (jedno zero można jeszcze dodać), bo to tylko jedna noga :)
Gierka też przewija się w sieciowych zapowiedziach, więc totalnym no name nie jest.
Ale nie wiem, nie potrafię tego ocenić.
Tak ogólnie to do mnie ta gra nie trafia, inne city buildery w młodości mnie porywały.
Zapytałem w kilku miejscach o tę grę to nikt nie chce się wypowiedzieć, więc ciężko coś więcej powiedzieć.
Ostatnia publiczna wypowiedz Żbika, że szukają wydawcy (prowadzone są rozmowy), wahali się jaką drogę obrać, zdecydowali się na wydawcę (jak go pozyskają) - to obniża ryzyko projektu, bo PLI nie musiałoby już więcej finansować tego ze swej strony (dokończenie), a zwłaszcza marketing.
Z tego co patrzyłem na Discordzie to było sporo testujących (duże dziesiątki, ale też nie mam porównania, bo nie siedzę w tej branży aż tak głęboko) i się jakoś tym podniecali (czyli są jacyś ludzie jakim się to podoba).
Widziałem artykuły pisane w wielu językach (po chińsku, włosku, polsku, angielsku), czyli gdzieś tam to w świat idzie, a na razie to jest taki szeptany marketing.
Pewnie drugi Manor Lords to nie będzie, ale jak sprzeda się w dużych kilkudziesięciotysięcznych to już wstydu nie będzie :)
I jakaś tam kolejna zajawka z zapowiedziami, gdzie przewija się nasza gierka
https://www.youtube.com/watch?v=wIFkwGocnLw&t=393s