Forum Forex +Dodaj wątek

Re: pixpalpro - pixpal pro - uważajcie

moi drodzy, działałem z panem Zawadą, jest niezrównanym człowiekiem, jego pomoc, wsparcie, wiedza merytoryczna, to było ponadprzeciętne, mógłbym jeszcze długo tak o nim, jednak ani post ani forum nie tego dotyczy. Niestety również padłem ofiarom działań grupy PIXPALPRO czy jak kto woli pixpalpro.com ewentualnie Pix Point Consulting - chociaż też obecnie występują pod nazwą RCEBanque, mnie też niestety oszukali i zbrali moje pieniądze, na które nota bene bardzo ciężko pracowałem. Pan Michał, pomógł mi działać przeciwko nim, dokonał prawie niemożliwego i podjął działanie z udziałem prokuratury by odzyskać moje pieniądze. Samo działanie nie było najtańsze, zapożyczyłem się u rodziny by opłacić koszta spraw, jednak gdyby nie to, to zostałbym z 2 kredytami które jak w amoku zaciągnąłem by nadal inwestować i zarabiać krocie z analitykami PIXPAL. Zaraz po tym jak niby AML zablokował moje środki z wypłaty - skontaktowałem się od razu z mecenasem, nie dość że doszukałem na forum wiele negatywów o pixpalpro.com, to mecenas mi to wszystko potwierdził (i nie on jeden, bo na innych forach kontaktowałem się z innymi oszukanymi). Pan Zawada obecnie zmienił numer, jeśli ktoś potrzebuje porady, bądź wsparcia choćby merytorycznego to aktualny namiar na pana mecenasa 696718446 .