Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,74 zł , zmiana od tamtej pory: 5,61%

Re: Piszą o nas

Dnia 2023-11-02 o godz. 12:07 ~Masakra napisał(a):
> No ta spółka to moja największa porażka. Tyle czasu z zamrożonym kapitałem.
> >
> > KUSY wiesz może co ten Yifan odwala? Bo czytając ostatni raport miałem wrażenie że to Yifan robi problemy i opóźnia wszystko.

Nie wiem, bo jestem leszczem jak każdy uuu dał ciekawą wiadomość cytuję: >>Chinole wpuścili swoją ekipę do zmiany instalacji , około 3 miesięcy temu. Po spieprzeniu wszystkiego , trzeba było wezwać nową<< Jeśli to prawda, to rodzi się pytanie, czy ekipa Chinoli była z Biotonu, czy z Yifan. Jeśli z Biotonu, to Yifan może mieć pretensje i nie poczuwać się do pokrycia strat. Lepiej żeby to była ekipa od Yifan. Gorzej, jak Yifan po wezwaniu nadal nie będzie się poczuwał do zapłaty i w końcu jebnie papierami. Umowa jest tak skonstruowana, że mogą wyjść w każdej chwili bez konsekwencji. Oczywiście stracą to co do tej pory zainwestowali ale dalej tracić już nie będą. Optymalizacja straty. Wtedy mega tąpnięcie jest jak w banku i nowe, historyczne minima. Wtedy liczyć na jakiś zysk mogą chyba tylko wnuki. Także dobry testament trzeba będzie sporządzić.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BIOTON 0,00% 3,95 2026-02-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.