Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Piękna podbitka żeby wyjść przed wynikami. Widać, że mają

To czy kupię czy nie to moja sprawa. Podobnie jak to czy będę pisał czy nie na tym forum. Nie musisz czytać, przecież przymusu nie ma. Natomiast twoje komentarze pod moim adresem są wysoce nie na miejscu. Najwyraźniej nie zauważyłeś, że ja wypowiadam się na temat spółki i nie krytykuję tych co mają odmienne zdanie. Forum spółki jest po to, żeby o niej dyskutować a nie o mnie czy o tobie. A co do spółki to jest to tylko platforma a nie spółka działająca w branży TLS i urosła ona tylko i wyłącznie dzięki jednej rzeczy: zapewnianiu kredytu kupieckiego inaczej oferowaniu długich, odroczonych terminów płatności. Niestety spółka pokazuje wyniki na papierze ale nie ma z tego pieniędzy czyli NIE GENERUJE GOTÓWKI. A co do prezia to tym razem krótko: poubierał ludzi w ponad 2 mln akcji? Poubierał i tyle w temacie. I zapewne poubiera znowu, być może znowu po 65 groszy bo przecież zawsze może dodrukować, prawda?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
UBOATLINE 0,00% 0,07 2015-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.