i znów ustawiłem technika-at w kącie i w nerwach zaraz będzie za mną latał po całym forum bankiera hahahaha
technik-at wytrzyj noc bo dla mnie jesteś za cienki w uszach. ja mam ponad 25 letnie doświadczenie na GPW, udziału dziesiątkach WZA, spotkań z osobami obracającymi takim kapitałem, że ty byś u nich nawet nie nadał się do odkurzania samochodu :)))
wiele razy już pisałem, że sam się dziwię, że tracę czas na te fora ale traktuje je trochę jak rozrywkę i odreagowanie od codziennej pracy przed komputerem. Zresztą laptop to mam w zasadzie włączony po kilkanaście godzin dziennie, często pracuję w tle na innych programach a tu sobie odpisuje i prowadze, nie wiem czy to mozna nazwać dyskusjami, ale takie jałowe spory z kimś kto nie ma żadnej wiedzy i tylko na takiego próbuje się kreować.
Zreszta udowodniłem ci to już wiele razy ale widzę, że dalej brniesz w narrację zakłamanego manipulanta.
Uwierz mi...ja na tym forum jest chyba od 2004 roku, przeżyłem gorszych od ciebie i naczytałem się tyle bredni, że NIC mnie nie zdziwi więc i ciebie przeżyję :)