Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1 953,00 zł , zmiana od tamtej pory: 68,61%

Re: Piątek

Nie wiem, czy się nie przejedziesz ravcio - ostrożnie z tymi Skami teraz.
Pisałem rano, że będzie up i pierwszy cel to 1945-1950.

Teraz przed nami 1965-1970, następnie psychologiczne 2000, 2035-2040, 2070-2080 i finał na 2130.

LOP nie spada - przerzucają się na grudniową serię od dwóch dni.
Mielą przy poziomach 1965-1970, więc to raczej czysta formalność - zobaczymy ten poziom szybko.
Jeszcze nie rozgryzłem, co obecnie bierze grubas, ale ponad tydzień mielił na psychologicznych 2000 pkt.
Stąd ten poziom będzie odgrywał bardzo dużą rolę na grudniowej i może nawet marcowej 24.

Coraz bliżej mi tego osławionego na tym forum TKM :)
Jednak chyba będzie walka na tych 2240 pkt na grudniowej, a czy w końcu pójdziemy wyżej czy nie, to okaże się dopiero na 2400 pkt.

PS Ja powiększyłem pozycje eLek wczoraj (zresztą wiecie), jeżeli jeszcze spadnie (dopuszczam taką możliwość, ale raczej stawiam na to tylko 10%) to dokupię kolejne eLki, ale dopiero na poziomie 1860.
PS2 Glapa wykonał bardzo dobry ruch - pod warunkiem, że rząd nie wydłuży wakacji kredytowych (a jeżeli już, to da bardzo wysokie kryteria, tak aby tylko nieliczni się załapali). Jeżeli tak się stanie, to inflacja rzeczywiście w 2024 może spaść do 5-6% (jak nie niżej).

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.