Forum Po godzinach

Re: Philip (iak) Zepter

arnki moja zona namówiła mnie na zakup tych naczyń i powiem szczerze że pomimo tego że wydałem sporo hajsu to jestem zadowolony a gdy z początku nie wierzyłem że można smażyć bez tłuszczu to teraz sam śmigam w kuchni i smaże i gotuje bez wody ziemniaczki normalnie bajka jeśli ktoś poszukuje dobrych naczyń z wieczystą gwarancją i chce mieć spokój z garnkami na całe życie to szczerze polecam czas gotowania się skraca o jakieś 50 % na energii duża oszczędność gdy się gotuje w zepterze i dla tych co mieszkają w warszawie albo okolicach polecam świetnego przedstawiciela(choć młodego ) pana Kubickiego mozna się z nim umówić np. na jakimś centrum handlowym gdzie jest stoisko zeptera albo zaprosić do domu a polecam głownie dlatego że gdy już szukaliśmy tych naczyń to od wielu przedstawicieli słyszałem o rabatach nawet dużych a gdy przypadkiem go spotkałem na stoisku zeptera w arkadii to od razu dał mi większy rabat niż ci pozostali razem wzięci chłopak to świetny sprzedawca teraz nam załatwił mikser zeptera za połowę ceny polecam jak coś daje nr tel. bo obiecałem że zareklamuje go u znajomych ale w sieci też mogę 607077374 pan Kubicki
« poprz. | 1 2 3