Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,07 zł , zmiana od tamtej pory: -9,48%

Re: Perspektywy

Też i tym myślałem w proporcji 1 do 100. To by porządnie wyglądało na razie mamy taką sytuację że jest mała emisja po 6 groszy za gotówkę a te akcje nje będą na razie wprowadzone do obrotu. Nadal nie wiadomo co spółka kombinuje pewien niepokój budzi głosowanie głównego akcjonariusza przeciwko propozycji zarządu i zero wyjaśnień. Teoretycznie spółka ma potencjał patenty know how zarząd przychody patenty ale wygląda ba razie jak dobrze Przyczajony Tugrys Ukryty Smok. Tu nawet nie ma co komentować bo nic nie wiemy a nikomu nie chciało się pojechać ba NWZA każdy tylko chce sprawdzic kto był i co zrobiono ale sam siedzi z popkornem i obserwuje. Chciałoby się napisać że coś wiadomo ale teraz to już nawet nie wiadomo w jakim kierunku chcą iść po co emisja serii L na co kasa. Tak im się spieszy że nie mogą zrobić nor al ej emisji wszystko to dziwnie wygląda. Ja mam wrażenie że coś podadzą jakieś info jak już wszyscy oddadzą akcje pójdzie do innych worków wtedy dozwnyn trafem co się zmieni coś podadzą a ja znów będę się zastanawiać czy łupić po 20 groszy akcje które sprzedałem za 6. Bo może wzrośnie do 30 czy 50 groszy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CTEGROUP -0,71% 0,03 2026-02-04 12:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.