Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,28 zł , zmiana od tamtej pory: -37,80%

Re: PCC Exol to trup

Kolego ale co tu jest bzdurą ??? Że kurs po znakomitych wynikach jest dalej dołowany na tych samych poziomach. Swego czasu mialem to w akcjach 160k zł więc trochę się interesowałem spółką. Pisałem że chciałem wejść przed wynikami (ale niestety mam longa na innej spółce i nie chciałem kasy wyciągać)....ale widzę że tylko bym stracił co jest dla mnie bardzo dziwne bo przy tym zysku i c/z dla branży tu powinno być w okolicy 4 zł spokojnie.... sterują kursem i nie pisze przecież tego żeby komuś zaszkodzić, każdy chyba to widzi że jest coś nie tak. Przy takim małym ff trudno uwierzyć że tu kurs żyje własnym życiem, nie, tu sterują główni udziałowcy w jakimś celu

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PCCEXOL 0,99% 2,04 2026-05-04 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.