Zauważ, że zbieranie jest umiejętne. Wydaje mi się, ze to są doświadczeni goście, którzy byc może nie zauważyli alkala przed pierwszym kwartałem. Zresztą ja też będę jeszcze dobierał, bo jak pisałem, jestem tu długoterminowo. Zobaczysz na jesieni - pbg było już na 132 zł, teraz jest przy 150, ale to już jest przy wartości księgowej, a firma ma kontrakty itd. Podobnie jest z innymi budowlanymi. Pewnie teraz dobrze poinformowani powoli skupują, a na jesieni będzie, szum, że jednak ten rok nie był taki złyi nalezy kupowac akcje budowlanki. Zresztą zobacz, że spada na małych obrotach, a jak się pojawi większe zlecenie to moment i rozebrane. Przeciez nie będę od goscia kupował 20 czy 40 akcji. Chol... skoczki. Myslę, że zauważyłeś, że do 6 zł jest tylko kilka tysięcy akcji, jak się zacznie to tak naprawde tego towaru starczy na 15 min., bo już nie raz tak było.
A najważniejesze jest to że firma zarabia i ma kontrakty, buduje nowy zakład a szefostwo ma dużo akcji.
Trzeba kupowac jak jest tanio, ale wiemy, że to jest trudne.Obecnie każda cena do 10 zł to tanio.
pozdrawiam