@ tom23
pomyśl chwilkę zanim coś napiszesz!
hehe, mark twain już zdiagnozował w swoim aforyzmie podobne zachowania
>>>pli jak i mov mają obecnie po ok 48% w image games
kapitalizacja to dziś 22, 5 mln
takie spółki czy się upubliczni czy też nie to się konsoliduje i tu choć byłby to zabieg
na chwilę obecną czystko księgowy to jednak pli mogłoby sobie już przeszacować inwestycję
nie wiem kiedy to zrobi ?
może po kolejnych rundach finansowania?
w każdym razie na rosnącej takiej spółce się zarabia - podejrzewam, że kolejna runda finansowania
znowu znacznie podniesie kapitalizację!
co do sugalskiego to świetna wiadomość, bo będzie pilnował pomnażania swoich pieniędzy
no i przed wejściem - na pewno nieźle prześwietlił i platige i image games
cyt
''Nie natrafiłem jeszcze na projekt wokół którego udało się zebrać tylu wybitnych specjalistów. Warto tu wymienić Łukasza Nowickiego (pracującego przy cinematikach w Platige Image), Martę Fijak (senior game designer Frostpunka i lead designera innego, niezapowiedzianego, projektu 11 bit studios), oraz Piotra Gnypa (twórcę i wieloletniego naczelnego jednego z najpopularniejszych serwisów gamingowych - Polygamia.pl - i aktualnego CMO Movie Games). Wierzę, że połączenie sił Anshar Studios, Movie Games i Platige Image zaowocuje stworzeniem wyjątkowej gry. Stąd moja decyzja o udziale w radzie nadzorczej Image Games i wsparciu spółki moim doświadczeniem – mówi Paweł Sugalski, Przewodniczący Rady Nadzorczej Image Games.''
https://strefainwestorow.pl/wiadomosci/20211208/pawel-sugalski-nowym-przewodniczacym-rady-nadzorczej-image-games-spolki-z-grup