Jakie ja widzę szansę ? Ciekawe że przytoczyłeś okres 2 lat a nie na przykład pół roku albo nawet kilku miesięcy co jest charakterystyczne dla forum inwestorów . To znaczy że zdjąłeś już różowe okulary . Ale spróbuję Cię pocieszyć . Jeśli permedia będzie zarabiać rokrocznie jakieś pieniądze to te 15 zeta ujrzysz szybciej niż myślisz(pozytywny scenaiusz) jeśli natomiast permedia będzie jechać na stratach nawet niewielkich to trend boczny może trwać nawet kilka lat a póżniej jeszcze kurs może spaść(negatywny scenaiusz) . Przed tym ogromnym wybiciem na 170 zeta akcje permedii bujały się w przedziale 7-8 zeta przez ponad 2 lata prawie beż żadnych obrotów , teraz jesteśmy niżej bo niepewność jest większa . Ale sądzę że w ciągu 2 lat jeśli na rynku nie będzie tragedii to te 15 zeta zobaczymy . Takie jest moje zdanie . Oczywiście o poziomach powyżej 30 zeta za papier to możemy sobie tylko pomarzyć nie mówiąc już o wyższych . Ale to jest giełda i każdy scenariusz jest możliwy . Ale żeby oddać moje odczucia muszę też napisać że możliwy jest scenariusz że nie wiadomo kiedy będzie 15 zeta za papier i czy kiedykolwiek jeszcze będzie notowany po tyle .