Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,26 zł , zmiana od tamtej pory: -61,83%

Re: Panike czas zaczac

Bronek moge sie mylic oczywiscie, ale wewnetrzne glebokie przekonanie mam ze bedzie fajnie. Czy Ty myslisz ze nie mam stresow jak wlozylem tu sporo kasy i jeszcze dokupuje, zostalo 7 dni liczac z poniedzialkiem na raport 2Q, Nie wierze ze az taki tupet beda mieli ale licze ze jeszcze na 15 groni zejda i jeszcze dokupie. Zjazd do 20 przepowiadalem - jest 26, jak lupiili 34 na 30 byl ruch pozniej zamoarlo to lupneli na 26 ruch byl - zalapalem sie, jak pozostana na 26 bedzie stagnacja wiec mozliwe ze jeszczeraz albo dwa szokowo cheba machnie a pozniej jezeli dobrze wykoncypowalem tzw. dzida na pn - kiedy nie wiem, ale bedzie -pozniej zjazd- z 3-4 zetow na 2-3 zeby wyleszczyc ostatnich i gorka na 7-10 a pozniej zjazd i bedzie normalnie. Nie wiadomo ile tych akcji co se nadrukowali KNF zaakceptuje i w jakiej cenie ewentualnie, teraz maja podkladke ze kurs nie stabilny, zreszta lepszy odemnie jestes w gieldzie - ja tylko na logike od samego poczatku, czyli marca br. jak w to wlazlem, nie do konca lapie czemu te stare akcje co je mamy sa takie wazne - ale sa bo dawno juz by bylo kilka groszy a tu walka trwa do ostatniej kropelki. Pozdr. O.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CZARNKOW -3,47% 0,14 2026-02-10 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.