Bronek moge sie mylic oczywiscie, ale wewnetrzne glebokie przekonanie mam ze bedzie fajnie. Czy Ty myslisz ze nie mam stresow jak wlozylem tu sporo kasy i jeszcze dokupuje, zostalo 7 dni liczac z poniedzialkiem na raport 2Q, Nie wierze ze az taki tupet beda mieli ale licze ze jeszcze na 15 groni zejda i jeszcze dokupie. Zjazd do 20 przepowiadalem - jest 26, jak lupiili 34 na 30 byl ruch pozniej zamoarlo to lupneli na 26 ruch byl - zalapalem sie, jak pozostana na 26 bedzie stagnacja wiec mozliwe ze jeszczeraz albo dwa szokowo cheba machnie a pozniej jezeli dobrze wykoncypowalem tzw. dzida na pn - kiedy nie wiem, ale bedzie -pozniej zjazd- z 3-4 zetow na 2-3 zeby wyleszczyc ostatnich i gorka na 7-10 a pozniej zjazd i bedzie normalnie. Nie wiadomo ile tych akcji co se nadrukowali KNF zaakceptuje i w jakiej cenie ewentualnie, teraz maja podkladke ze kurs nie stabilny, zreszta lepszy odemnie jestes w gieldzie - ja tylko na logike od samego poczatku, czyli marca br. jak w to wlazlem, nie do konca lapie czemu te stare akcje co je mamy sa takie wazne - ale sa bo dawno juz by bylo kilka groszy a tu walka trwa do ostatniej kropelki. Pozdr. O.