Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,81 zł , zmiana od tamtej pory: -38,27%

Re: Pandora czy ty wyszłas na zero !

wiesz co, wyszłam na idiotkę wierząc w to, że jak Tuora opuści Orphee to Total z Płocicą postawią ją na nogi, a kurs akcji urośnie

Tuory nie ma a ja straciłam kupę kasy

tu nie ma dobrych i złych bohaterów, tu są tylko cwaniacy zarabiający na drobnym kapitale, który nie ma nic do powiedzenia

trudno, trzeba będzie zabrać się za pisanie pism procesowych, wychodzą mi równie dobrze jak wpisy na forum

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ORPHEE -3,55% 0,50 2020-06-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.