Nasuwają mi sie takie oto skojarzenia , otoż na moje są dwa warianty ----
Pierwszy....
Cap jak to Cap kurs od wielu lat na podobnym poziomie , dostal propozycje i skuszony badz co badz niezlym zarobkiem - opchnął po powiedzmy sobie szczerze niezłej kasie , zostawiwszy sobie pakiecik , który z dnia na dzień puchnie i rośnie .
Pakiet przechwycony przez dwa podmioty i kogoś ....jeszcze i ten niespodziewany popyt i podaż , zaskakujące ........i ten progresywny skok wartości tak jakby chcieli zanęcić lub .....zdążyć zakupić przed ogłoszeniem infa ----- jest to wariant spekulacji na Onico ....
Drugi ......
Jesteśmy swiadkami cholernego rozwoju marki i trzeba czasu i pewnej ilosci akcji by wejść i zarabiać wraz z Onico ----- wariant inwestycyjny
Za miesiąc drugi kwartał wyniki , patrząc na kurs 10 mln zysku byc powinno jezeli tak będzie to kosmos i znak ze 100 pln to cena normalna bedzie , dlaczego ???
Ktoś kiedyś przywołał do tablicy J&S obecnie Mercurios o ile sie nie myle .....
Firma nie notowana na rynku obracająca miliardami ......dolarów o zblizonej do Onico charakterystyce biznesowej , zgłębiłem się w temat i włosy z wrażenia stawały dęba .....
Jeżeli będzie tak jak zakładam to wartość firmy z roku na rok rosnąć będzie w zastraszającym tempie ---------- a wraz z nią my akcjonariusze leszcze .....he he he he
A Świnoujście pamięta ktoś wątek ?????
I ta mała ilość akcji , która i przekleństwem i błogosławieństwem dla spółki jest , czyli jak powiadam zawsze , każda akcja na wagę złota ....
100 pln zakładałem do końca roku .........
Pozdrawiam .........