Większych bzdur to chyba nie czytałem. Osoby które piszą takie rzeczy o firmie są świeżo po praniu mózgu na szkoleniu. Wmawiaja tam ze OVB jest najlepsze, obiektywne, dba o dobro klienta itp.BZDURY jestem bylym pracownikiem i wiem jak to wygląda. Produkty proponowanie klientom to nie te ktore sa dla nich najkorzystniejsze, a te za ktore pracownik ,,doradca'' ma wiecej kasy, i wcale nie wybiera ich jakis tam specjalista od finansów tylko kierownik, ktoryma takie same kwalifikacje jak doradca. Jednym słowem to banda ludzi ktorzy nie maja pojecia o tym co robia, myslacych tylko o wlasnych korzysciach. I co NAJGORSZE jeżeli klient przestanie oplacac produkt ktory doradca mu wcisnął, to DORADCA MUSI ODDAC PROWIJE JAKA DOSTAL ZA TA UMOWE!!! tego oczywiscie nikt na szkoleniu wam nie powie
Moja opinia jest tu po to by ostrzec wszystkich przed praca w tej firmie. Ja zwolnilem sie 2 lata temu a teraz przyszlo mi wezwanie do zapłaty ponad 3 tysiace zł. za te umowy ktore moi klienci przestali opłacać!!!! Omijajcie ta firme z daleka!!!