Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,24 zł , zmiana od tamtej pory: 8,87%

Re: Ostatnia szansa na uratowanie resztek kapitału

No i jak tam sukcesy kolego "Karolina", przypomnę tylko że przy kursie 0,93zł doradzałeś tutaj na forum ratowanie resztek kapitału :) Nie miałem wcześniej akcji Saule ale po zapoznaniu się z bieżącą sytuacją spółki doszedłem do wniosku, że każda cena poniżej 1 zł to dobra okazja do zarobku. Zmieniłem zdanie i chociaż mam średnią poniżej 1zł uważam, że warto posiedzieć tutaj trochę dłużej (przynajmniej do końca pierwszego kwartału 2025). Nie wchodziłem wcześniej w papier ale od dłuższego czasu go obserwowałem. Powiem jedno, wolumen ostatnich spadków oznacza, że nikt większy nie pozbywał się kwita, wyszli natomiast drobni w przedziale 3,2-0,90zł. Czy to dobrze? Zobaczymy, bo może być tak, że ci sami drobni będą spowrotem "gonić króliczka" i odkupować papier po 3,20. Pytanie tylko czy ja go wtedy sprzedam... nie, nie sprzedam. Za to chętnie dokupię jeżeli kurs przebije 2zł, już dawno NC nauczyło mnie, że najlepiej jest "uśredniać" w górę a nie w dół. W końcu każdy chyba ma jakąś strategię inwestując swoje ciężko zarobione pieniądze, ja podzieliłem się z Wami tutaj na forum moją strategią. Dużo cierpliwości się teraz przyda, a po nowym roku... dobra poczekamy, zobaczymy.
Pzdr.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.