leo7, a jak pisałem kilka miesięcy temu jak było 18-19 że będzie ostatnia podbitka kilku osób pod wyjście przed emisją - udało im się raptem na 24-25 gr podbić i zwałka do 12 gr. Trzeba było słuchać, teraz można kupić 2x więcej papieru toaletowego, a zapewniam cię leo, że na regnonie też byli amatorzy łykania papieru po 7-9 groszy bo to super okazja była... no i teraz przy 4 groszach po kilku miesiącach pałowania myślą jak wyjść z tego gówna. Uśrednianie teraz to najgrosza z opcji. Moim zdaniem warto wywalić wszystko PKC i odrabiać straty na grze ale z niższych poziomów. Spadek z 12 gr na 8-9 to będzie gigantyczna strata, a można sobie wyliczyć ile więcej tego szmelcu można kupić... nie doradzam, ale warto się zastanowić. Już kilka razy pisałem i jak to bywa forumowi guru mnie wyśmiali. Moja pomyłka odnośnie IGR to teza, że do wakacji będzie 10gr, a jak widać będzie szybciej.
wspomnę jeszcze raz: jeszcze wcześniej niż przed ostatnią podbitką dostałem sygnał, żeby uciekać (i tak nie miałem żadnych akcji) przekazałem info znajomym, którzy mają te akcje od poziomów 40-50 gr... że będzie emisja i ostatnia możliwość wyjścia z papieru po cenie 27-31 gr. Nawet ze stratą, ale wyjścia... Zgadnijcie co? Nikt nie sprzedał. Teraz jest 12 gr. Będzie niżej, zrobią resplit i w stosunku do obecnych 12 gr przyszły kurs będzie szokiem... niemiłym.