Kliknij sobie na bankierze 1m wychodzi zmiana kursu plus 30 procent, 3miesiace zmiana kursu 41 procent , 6m zmiana kursu plus 32 procent , 1rok zmiana kursu plus 47% , jak chcesz to zaryzykuj i wróć za 3 miesiące , 6 miesięcy i rok ile pokaże moim zdaniem znacznie większy plus, to lepsze rozwiązanie niż pisać codziennie kilka bzetnych komentarzy które nic nie wnoszą ale rób jak chcesz, poczytaj o spółce projektach premierach ocen potencjał i sama podejmuj decyzje ja na szybko mogę powiedzieć tak winter survival premiera, shady deals duże dlc objętość i cena jak gss czyli filar spółki, Road Diner kocur jak gss albo lepiej, airport contraband może zaskoczyć jeśli zaskoczy jak contraband police to domyśl się co będzie, wydawnictwa na których drago może konkretnie zarobić potencjał jest, zaległe dlc na konsole wyjdą teraz między innymi car junkyard, japonia zacznie grać w gss i pozostałe gierki które tam trafią od razu, nowe tytuły będą mieć większy target niż poprzednio bo gss już ma 1.5 mln graczy może dojść do 2mln , car dealer simulator będzie promować, nowe tytuły tez powinny mieć dlc jesli to zsumowowac wychodzi doslownie ponad 15 premier do konca 2026 więc sobie policz a najlepiej sama się doedukuj i to pomogą Ci właśnie wpisy maslarza którego hejtujesz czy tam deprecjonujesz i sama coś ocen, podejmij decyzje zamiast zachowywać się jak laska która mówi idziesz do sklepu kup mi coś, a co chcesz? Nie wiem i później ma pretensje do świata, o red froscie nawet nie pisze bo jak go ogłoszą to może być mega hype na drago, jak było na oml przed pierwszym ghostrunnerem