Dnia 2015-06-12 o godz. 15:41 ~znawcaNC napisał(a):
> nie obraz sie, ale jakbym kupowal po Twoich "rewelacjach" chocby wczoraj o spotkaniu TT i Łapy to bym w trampkach w zimie chodzil. i naprawde dziwilo mnie to ze co niektorzy kupuja tutaj po przebiciu wsparcia. wiadomym bylo ze ktos wie wiecej i sprzedaje z konkretnego powodu. juz wiemy jakiego. AT to nic innego jak proba wylapania ruchow insiderow. tutaj jak najbardziej sie to sprawdzilo.
> biore tez pod uwage Pandoro ze niektore tutaj Twoje wpisy maja troche pobudzic popyt czy podaz ;). ale niech koledzy ewentualnie rozwijaja ten watek ;)
ZnawcoNC miło mi, że starasz się być dla mnie delikaty, mimo że jak większość utożsamiasz mnie z Tuorą, rozumiem to i rozumiem niechęć z jaką to się wiąże
przeceniasz mnie i mój wpływ, pandory nikt nie słucha, bo nikt jej nie lubi, zobacz ile mam negatywów po każdym wpisie, sam moich wpisów nie bierzesz pod uwagę
napisałam, że Tuora spotkał się z Łapińskim, a nie że porozumiał się z nim lub zawarł jakąś umowę
zupełnie nie rozumiem dzisiejszej paniki, gdyby sąd szwajcarski wydał wyrok na niekorzyść Cormay to taka wyprzedaż byłaby uzasadniona, ale to info jest pozytywne, powtarzam pozytywne
emocjonalnie jest tak napisane, że dla mnie jest oczywistą zapowiedzią końca Tuorów, jestem pewna że do końca lipca ich nie będzie w Orphee, a bank nie wypowie kredytu Cormay dlatego dziś kupiłam akcje
myślę, że rynek jest już bardzo, ale to bardzo zmęczony tą sytuacją i dlatego ludzie zareagowali paniką, przydałoby się jakieś oświadczenie zarządu Cormay w tej sprawie, ale pewnie się nie doczekamy, a ja nie jestem od studzenia niezadowolenia akcjonariuszy
wiesz czemu masz wrażenie że moje wpisy mają coś pobudzić, bo moje wpisy odnoszą się do emocji, weź na to poprawkę
to co? w poniedziałek ile do góry?