Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ORCO - proszę o interpretację infa.

powiem jeszcze ze jesli ta spolka nie bedzie szybko rosla ... czyli to o czym kazdy z nas marzy....

to wlasnie po 2 3 sesjach bedzie dochodzilo do takich sytacji

to jedna z nielicznych spolek ktora stoi w miejscu .... zadne info nic nie daje..... wkur...a mnie to ze siedzi na tych akcjach z kilkanascie instytucji.. ktorzy blokuja wzorst

bo inaczej tego sie nie da nazwac

czekam maks do konca roku.... i puszczam jesli bedzie to co bedzie

bo po protsu nei mam sily .. a zwlszcza ze sledze notowania dziennie

i tylko nie bawie sie na wachanaich kursu... bo boje sie ze zostane z niczym

do 24 nastawiam sie na boczniaka jesli wczesniej sie cos stanie.. mile sie zaskocze

ale tak naprawde jak do tej pory to moja porazka

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ORCOGROUP 0,00% 4,02 2025-10-30 15:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.