Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  23,20 zł , zmiana od tamtej pory: -36,81%

Re: Opinia Pawła Sugalskiego o premierze IFZ

Dnia 2024-05-07 o godz. 07:39 ~Orzel74 napisał(a):
> Tak Sugalski zarządza xxx milionami xyz paroma tysiącami

Sugalski niech sobie dlubie gierki. A inwestowanie/spekulowanie zostawi profesjonalista ja teraz 57% na rainbow w 2 miesiace...juz opedzlowane i wszystko wsadzone w TEXT (dawny Livechat na dołku po korekcie ze 157PLN kupione średnia 90.42PLN) wystarczy że ponownie stuknie w ATH i mam +72% na zagraniu hahaha tak sie gra niedojdy rynku playweyowe do tego stopa dywidendy przy obecnej cenie ok. 6.5% dywidendy rosnące wieć moge sie coraz wiecej spodziewać z każdym rokiem. Generalnie wyliczylem że tak 500PLN do 2029r. realne jak jeszcze szal na AI bedzie...spokojnie w tej perelce sobie bede zarabiał czakając na ewentualne lepsze okazje ktorych obecnie (lepszych od Text) nie widze muahahaha jak zwykle ograłem was jak dzieci dodam że tyle zapakowałem w TEXT że zagranie może skończyć się tym że bede już milionerem dolarowym a nie tylko złotówkowym jak obecnie. A Games Operators no coz zamula za niskie oceny zbyt maly peak i sprzedaz do tego cena za niska ale najlepsze zastanawiam sie na co wy tu czekacie ? na 15 PLN ? hahahaha czy poprostu fanboyami pracownikami grupy plw jestescie ?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GAMEOPS -4,06% 14,66 2025-10-17 13:44:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.