Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: Opinia klientów OVB???

Miałem możliwość spotkania z ów osoba reprezentującą OBV .Rozmowa była nawet ciekawa potrafiła odpowiedzieć na pytania, które jej zadawałem. Sposoby inwestowania są dobre lecz nie dla mnie a czy w innych firmach są lepsze czy gorsze tego nie wiem dawno się w to nie zagłębiałem. Z mojej strony jeśli ktoś chce inwestować swoje ciężko zarobione pieniądze nie tylko na ROR czy Lokacie i patrzeć jak jego odsetki zjada podatek belki oraz inflacja to powinien poświecić nie 15 minut w wyszukiwarce Google skupiając się na słowie "rankingi" tylko poświecić parę dni a możne i tygodni zanim powierzy swoje pieniądze komuś lub jakieś firmie a nie podpisywać po drugim spotkani wiążące umowy na lata.
Ludzie mówią nie znam się ,boje sam obracać moimi pieniędzmi ktoś inny zrobi to lepiej ktoś inny z mojego 1000 zrobi 10000 w ciągu 2 lat będzie super,a potem wielkie zdziwienie ze z 1000 jest mniej albo ledwie 2000.
A gdzie zarobić fajna kasę nie na 10% czy 20% w skali roku odpowiedz jest prosta GPW , Forex ale tam jest tez ryzyko. "Kto nie ryzykuje ten nic nie traci ani tez nie zyskuje"