no jak już się tęgie głowy zastanawiają dlaczego kurcze orco tak się kisi to faktycznie coś jest nie tak.
skoro ott powiedział dziś, że mogą odkupić z tynku prawie 1mln akcji, to też coś znaczy. (pewnie sam się dziwi , że kurs akcji ma się ni jak do teoretycznego kursu, który wynosi chyba coś ok 20E) - niedoszacowanie, przez negatywny akcjonariat.
millenius czy jak mu tam działa, działa, działa. - to jest moje zdanie.
Bardzo nie lubą Ott`a dlatego też zwalają kurs i dokupują, tylko po to , ażeby na kolejnym WZA powiedzieć, he, mamy znowu ponad 10% akcji! i odwołujemy Cię Ott.
Natomiast Ott, jest b. przebiegły i napewno wyprzedza kroki przeciwników (tak sądzę).
A już tak całkowicie na serio i bez dywagacji.
Gdybym nie miał orco, gdyby mnie to nie interesowało, to spokojnie powiedziałbym , że kurs obecnie powinien wynosić ok 30 E na akcje.
Firma jako jedna z niewielu wstaje z kolan (a to nie jest łatwe!- bo jak gospodarka zwali firme na kolana to mało która się podnosi, większość woli upadłość i święty spokój, a nie walczenie dzień w dzień o kredyt, o finansowanie, o wsparcie, o prawników (złota44,plan ochronny) ) itd, itd.
Po ludzku to nie uczciwe że orco tak kursowo kwiczy!. No ale ja sie przyzwyczaiłem, bo ja nie często mam farta w życiu więc i na GPW mnie doświadcza życie :)
sorki za mało merytoryczny rozpis. ale przy piątku, tak mi się jakoś zebrało :)
pozdrawiam
trzymających
shp