Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: OPG KONTRAATAKUJE

no jak już się tęgie głowy zastanawiają dlaczego kurcze orco tak się kisi to faktycznie coś jest nie tak.

skoro ott powiedział dziś, że mogą odkupić z tynku prawie 1mln akcji, to też coś znaczy. (pewnie sam się dziwi , że kurs akcji ma się ni jak do teoretycznego kursu, który wynosi chyba coś ok 20E) - niedoszacowanie, przez negatywny akcjonariat.

millenius czy jak mu tam działa, działa, działa. - to jest moje zdanie.
Bardzo nie lubą Ott`a dlatego też zwalają kurs i dokupują, tylko po to , ażeby na kolejnym WZA powiedzieć, he, mamy znowu ponad 10% akcji! i odwołujemy Cię Ott.

Natomiast Ott, jest b. przebiegły i napewno wyprzedza kroki przeciwników (tak sądzę).

A już tak całkowicie na serio i bez dywagacji.
Gdybym nie miał orco, gdyby mnie to nie interesowało, to spokojnie powiedziałbym , że kurs obecnie powinien wynosić ok 30 E na akcje.

Firma jako jedna z niewielu wstaje z kolan (a to nie jest łatwe!- bo jak gospodarka zwali firme na kolana to mało która się podnosi, większość woli upadłość i święty spokój, a nie walczenie dzień w dzień o kredyt, o finansowanie, o wsparcie, o prawników (złota44,plan ochronny) ) itd, itd.

Po ludzku to nie uczciwe że orco tak kursowo kwiczy!. No ale ja sie przyzwyczaiłem, bo ja nie często mam farta w życiu więc i na GPW mnie doświadcza życie :)

sorki za mało merytoryczny rozpis. ale przy piątku, tak mi się jakoś zebrało :)

pozdrawiam
trzymających
shp

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ORCOGROUP -3,63% 3,72 2026-03-06 16:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.