Gratuluje Panie Oldboy! Pomimo próśb i zwracania uwagi przez innych uzytkownikow, swoimi wpisami na innych spolkach, a w sczegolnosci nvv doprowadzil Pan do tego, ze nikt juz nie szanuje Pana opinii na zadnym forum. Chamstwo, prostactwo, cwaniactwo i megalomania. Opisywanie siebie jako milionera, wykladowce na SGH, eksperta, insidera i nie wiadomo kogo jeszcze. Smieja sie z Pana juz wszedzie, nawet na tym forum. Warto bylo? Zero wiarygodnosci. W oczach forumowiczow jest Pan zwyklym sfrustrowanym naganiaczem, ktorego boli, ze inni zarabiaja pieniadze gdzie indziej, a Pana spolki stoja w miejscu. Moze jest Pan i milionerem i wykladowca SGH, ale na pewno nie ma Pan klasy i kultury osobistej, ktora powinna iść w parze z wyksztalceniem i pieniedzmi. To znowu nie atak z mojej strony, a opis faktow. Przynosi Pan wiecej szkody niz pozytku. Czasem milczenie jest zlotem. Prosze troche pozbierac tego zlota, pomoze Pan i sobie i akcjonariuszom, a osobiscie mam i Tesgas, Columbusa, Nvv i MLS. Bez ataku. Mam nadzieje, ze frustracja minie. Pozdrawiam.