skromnie z mojej wiedzy: spółka biotechnologiczna, główna działalność to badania genetyczne w zakresie zagrożenia zachorowań na nowotwory, budują bazę danych, analizują wyniki badań, pracują nad prewencją w leczeniu raka i nad wczesnym ostrzeganiu i profilaktycznych badaniach. Mają kilka patentów w zakresie suplementów diety wzbogacających organizm w niezbędne mikroelementy, np. selen. Za całością stoi prof. Lubiński, niekwestionowany autorytet w tym zakresie. niektórzy mają wątpliwości co do jego umiejętności biznesowych. Ja to widzę inaczej, jest wziętym lekarzem, ordynatorem i uczestnikiem wielu międzynarodowych konferencji to wystarczająco dużo zajęć by się w RDG zbytnio nie udzielać, ale wyniki pracy spółki widać po ostatnich dotacjach jakie spółka otrzymała na dalsze badania. Po prostu konsekwentnie do przodu bez zbytniego PR. Ja tu widzę b. duży potencjał to wzrostów, wg mnie spółka na dnie, mam sporo akcji i jestem spokojny o przyszłość na tym walorze. Po poziomie cenowym widać, że gorących rąk już zbyt wiele nie ma. Raczej przekonani akcjonariusze, aczkolwiek spekuła też może się pojawić,
pozdrawiam i jeśli coś zniekształciłem to z góry przepraszam