Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2 251,00 zł , zmiana od tamtej pory: 25,01%

Re: OK - powiem , jest tak

Dnia 2024-12-10 o godz. 09:35 piobor napisał(a):
> Pani Zofijo- to jak mataczą czy nie mataczą? Bo ja już się chyba pogubiłem? :-) Może Pani wyjaśni to wszystko co tu się dzieje.

No chyba już się zorientowałeś jak jest .
Świat jest zadłużony na maksa , do tego poza wojnami zbrojnymi
toczą się różne wojny handlowe , pieniądz fiducjarny nie jest wart funta kłaków
a imigranci mimo oporu będą migrować bo w dużej części świata
już nie da się żyć z powodu klimatu a do tego Europa się gwałtownie starzeje
i jest zdana na łaskę imigrantów , którzy nie mają problemów z rodzeniem dzieci
i jest ich coraz więcej - bogactwo zniechęca do dzieci a bieda sprzyja rozmnażaniu :-)

Wieloryby typu GS i Morgan wciskają kit o tym , że rynki bazowe będą rosły bez końca
... no ale co mają mówić ... że nadciąga wodospad stulecia ... no chyba tego Ci nie powiedzą :-))
Itd. itp . .... gdybyś jeszcze czegoś nie zrozumiał - wyjaśnię po Świętach , bo teraz mam robotę .

Wesołych Świąt !

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 -0,21% 2 814,00 2025-09-19 17:04:33
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.