Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: OJ DZIECIAKI

dodam jeszcze specjalnie dla ciebie cm ze nie mam ani jednej sztuki akcji alterco bo zaraz zaczniesz pisac : ubrali mnie płacze, naganiam sram itd. jest to mój pierwszy wpis na tym forum ale potencjalnie interesuje sie ta społka bo wiem jak rynek reaguje na sytuacje kiedy społka moze miec potencjał na wyjscie z kryzysu. i tez po to tu jestes tylko jestes zwykła swinia co nagania :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ALTERCO -50,00% 0,02 2016-05-23 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.