Ok .
Tylko powiedz mi czy warto czekać na niższe poziomy skoro jak widzisz z tygodnia na tydzień coraz drożej ,
A kiedy było większe ryzyko teraz jak rośnie i wiemy że za chwilę będzie info o uprawomocnieniu i z oficjalnego Bankruta Pronox stanie się normalną firmą bez zadłużenia
czy może 2/ 3 tygodnie temu kiedy to kurs wahał się między 8 a 10 groszy i właściwie nie było wiadomo Nic przez duże ( N)
Z moich wyliczeń z 9 gr spadając na 7 stracił bym prawie 22% a teraz z 13
/11 jedynie 15 % .
Podsumowując nie jest prawdą że teraz jest za duże ryzyko aby wchodzić , a wręcz odwrotnie jest to ostatni gwizdek aby bezpiecznie wejść .
Co do królików to myślę że się też mylisz , im od samego początku nie zależało na tym by wywalić jak najwięcej akcji , lecz aby kurs zdołować właśnie do 10 groszy .
Jeśli się nie mylę , to w niedługim czasie spodziewał bym się bardziej informacji o zwiększeniu a niżeli o zmniejszeniu stanu posiadania udziałów .
Przewagą króliczego społeczeństwa jet to że oni doskonale wiedzą co będzie się działo na zapleczu firmy , a z obserwacji Pronka od ( prawie pół roku ) widzę że zmienili taktykę i wiem że jeśli zdolni byli tak nisko zbić kurs to i podnieść wysoko też potrafią .
.