Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,91 zł , zmiana od tamtej pory: 165,45%

Re: odwrócenie

Nie mnie nie dziwi......myślę ze potencjał do wzrostów jeszcze jest
kurs powinien osiągnąć cenę warrantową 2,35 zł i tu możliwa konsolidacja....
zauważcie, ze pojawiają się coraz większe oferty zakupu po lewej stronie i nie są to ustawiane transakcje
bo ktoś wystawia ofertę kupna np. 40 tys i wisi to zlecenie długo....kto chciałby mógłby sprzedać swój pakiecik...chętnych do sprzedaży po tej cenie za dużo nie widać....chyba mało już kto ma akcyjki naszej perełki....

Ciekawi mnie jedna rzec czy bdm po realizacji rekomendacji podwyższy wycenę perełki...ja obstawiam, że tak

czas pokaże jak będzie teraz chyba lepiej mieć akcje perły niż nie mieć..w kazdej chwili mozemyn przecierz się dowiedziec o objęciu warrantów pzrez jakiegos inwestora lub wejsciu cog do ŚHS
  • odwrócenie Autor: ~opposite
  • Re: odwrócenie Autor: ~cog
  • Re: odwrócenie Autor: ~Kpk

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COGNOR -0,59% 5,07 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.