Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  14,56 zł , zmiana od tamtej pory: 152,06%

Re: Odreagowanie spadków już było to teraz lecimy na 12pln

Ja nie wiem czy spadnie do 12 czy 10,wiem tylko że wyniki tej spółki to jest bardzo duża porażka.W 2008/2009 PRZYCHODY ok trzystu miliońow zysk ok 23 milionów,2013/2014 każdy widzi co się dzieje przychody rosną prawie o 80 % zysk leci na pysk.Tu stratą gigantyczną jest wiarygodność prezesa 11.02.2015 artykuł w parkiecie i nawet nie było zająknięcia o rezerwie ,tylko jakieś nie wyrażne sugestie o wymagających kontraktach i to wszystko jeszcze okraszone analizą pana Pado o dobrym 4 kwartale.Jedynym chyba pozytywem jest to że duży pakiet akcji jest w posiadaniu osoby najlepiej widzącej co dzieje się w jego firmie i dalej zwiększającej swój udział.No i jeszcze ta spółka jest w portfelu bardzo konserwatywnego funduszu,który dobiera spółki w sposób bardzo rygorystyczny.Faktem na dziś jest spadek z ok 23zł na 14 i wycena budowlanego bankruta.A na dziś to rosną pięknie balony np.Wiedzmin kapitalizacja 2 miliardy no ale co się dziwić indywidualnych zostało 11% i lepiej to nie będzie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INSTALKRK -1,87% 36,70 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.