keri technik_at mnie strasznie nie lubi bo udowadniem jego kłamstwa i manipulacje więc on wyciąga mi jakieś wpisy nawet z 2020 roku hahahahahahaha
jak w marcu 2023 obkupiłem się w Invenrtion po 11-12 gr dokupując dokładnie 500 k szt. to większego pakietu to technik w nerwach pisał to co poniżej. I od czasu jak to CUDOOOOWNE wybicie nastąpiło po 3 miesiącach gdzie w czerwcy 2023 wykeszowałem 200% to chyba się zdenerwował hahahaha a jak mu jeszcze i nie tyle jemu ale i innym trollom napisalem jaki INM dał mi zysk to do dziś chłopaczki od rana do nocy latają za mną po forach. Ja już nawet nie pisze co kupuje bo od razu są na tamtym forum i powtarzają kłamstwa. Im sie wydaje, że mają na coś jakiś wpływ i mają wpływ na moje decyzje :)
Autor: technik-at [85.221.138.*] 2023-03-16 07:58
Opublikowano przy kursie: 0,11 zł , zmiana od tamtej pory: 85,05%
Re: Nigdy nie zrozumie polskiego banana i akcjonariuszy INM:)
Zgłoś do moderatora tu nikt nie kupuje - zrozum... tu jest obrót po 20 tys. zł na dzień - to nawet nie 1/4 normalnej JEDNEJ transakcji. Zostali desperaci ubrani w marzenia jak na Softblue i 100 innych, którzy uśredniają i czekają na cudowne wybicie +100% by wyjść na 0 po kilku latach