Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,18 zł , zmiana od tamtej pory: -50,28%

Re: Odbicie na 1 zł ?

Ja ponad dekade czekałem by wyjść z tej spółki , gdybym nie uśredniał to nic bym nie zarobił na ostatniej podbitce, ale to robiłem i zarobiłem 150% ,dla Mnie to porażka, wyszło Mi ok. 14% rocznie zysku. Wiele tutaj widziałem przekrętów np. emisja bez prawa poboru 40 mln. i do dziś nie wiadomo dla kogo???, CCI od dwóch lat zlikwidowane i brak komunikatu ze strony prezesa co się stało z akcjami gdzie prezes i córunia [ największy udziałowiec SZAR] byli założycielami i znaczącymi akcjonariuszami CCI. Mniejszościowi akcjonariusze w 2010r. posiadali 15 mln z małym haczykiem a teraz 25 mln z małym haczykiem wniosek akcje CCI zostałi ubrani drobni akcjonariusze. Dlaczego prezes i córunia nie wydają w tej sprawie komunikatu???.Do dzisiaj pamiętam słowa uczestnika forum o psełdo " he " który pisał : zamrażarka na lata i się nie mylił????. Wierzysz , że 0.49 zł to wartość księgowa a Ja widzę 0.12 zł w raporcie rocznym.Kłamią jak przed laty gdy chcieli zajmować sie odpodami komunalnymi , teraz ubierają was w fotowoltaikę + piec elektrodowy , koszt fotowoltaiki 50 tyś [ 70 kwh X 180 dni= 12600 kwh czyli potrzebujesz instalacje na 17 kw] plus piec [ nie wiem ile kosztuje] kogo stać gdy na rynku są sprawdzone , pewniejsze tańsze rozwiązania Tylko Wjejski_głupek może to łyknąć. Uciekaj póki nie jest za póżno, z Rurkami nie zarobisz , tu wszyscy są w plecy , prócz gracza BDM

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SZAR 5,11% 0,09 2026-02-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.