Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Odbicie

no zobaczymy
jesli ma sie analogicznie powtorzyc to jutro, p0jutrze szybki zjazd na dolne widly i z prawej w arkuszu batony po 30kilo
tylko ze to by bylo za proste - tak mi sie wydaje
mnie tylko zastanawia sposob w jaki oni te akcje oddają - jest dziwny - bo przeciez jesli chca to sprzedac to przeciez mogli i mogą robic ruch w okolicach np1zl i tam robic sztuczny obrot...a tak...kilka sesji pod rzad po minus 20...dziwny sposob wyzbycia sie akcji
coz dzisiaj wpadlo po 76 i oswiadczam , że to tyle co ja mialem zamiar zebrac z arkusza
mam juz swoje parę kilo i stop
zobacze jakie beda dalsze ruchy i wtedy podejme decyzje co dalej, ale jesli zaczna jechac do gory to pewnie jeszcze dobiorę, a jak bedea dolowac dalej to pewnie wypie....
cinżko to spółka))

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OEM 12,50% 0,09 2013-07-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.