Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,14 zł , zmiana od tamtej pory: -53,68%

Re: Od Poniedziałku

Ooo proszę i jak zwykle w momencie jak się kurs uwalił to INVEST schował się do szafy...
"~INVEST2021-03-26 14:43IP 83.26.167.*
I kto miał rację ..Kto ma akcje ten sporo zyskał ...Będzie się w Kwietniu wiele działo"
No na pewno nie Ty kolego no chyba, że uważasz inaczej ale twierdziłeś 15 lutego, że będą wzrosty zapowiadałeś to przy 18gr od ponad miesiąca kurs spada dzień po dniu obecnie na poziom 14gr.
Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie i zapewne nie tylko dla mnie to nie są wzrosty tylko spadki i to nie kilka a zaraz kilkadziesiąt procent.

Twierdziłeś też, że masz informację prosto ze spółki odnośnie cudów, które mają się wydarzyć jedyny konkret odnośnie tych twoich informacji to "będzie się działo" rozumiem, że chciałeś jakoś kurs podbić jak ktoś złapie się na te KONKRETY. Oczywiście wiadomo też, że nie mówiąc nic konkretnego każdy naiwny sobie może swoją historię dopisać a Ciebie nikt nie oskarży o bajkę która się nigdy nie spełniła.
Prawda jest taka, że nic nie wiesz i nic nie powiesz a kurs jak spadał tak spada dalej.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CTEGROUP 0,00% 0,03 2026-02-11 12:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.