Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,40 zł , zmiana od tamtej pory: 60,23%

Re: Oby rosło stabilnie

heh... spółka po espi skacze potem spada i tak w kółko.... ale generalnie wspina się do góry... pierwszy pakiecik przygarnąłem ok 2 zł i doskubywałem... na razie wiadomo że zmieniono gruntownie profil działania na nowe technologie, w tym magazyny energii i mega ciekawy produkt ITK... nikt nie zwrócił uwagi na program CBOiNT, którego EPARK jest operatorem... jak dla mnie to mistrzostwo świata, bedą certyfikować cały rynek NT... jak tu nagle wybuchną infa nie o wnioskach ale konkretach to jazda będzie, że kapcie można zgubić... ktoś ma tu big plan i idzie twardo po swoje!...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EKOPARK 0,00% 7,05 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.