Gdzie jest popyt pisałem w poście:
BOWIM - prawdopodobne odbicie - Forum - Bankier.pl Zobacz wolumeny i zabawy na dogrywce.
Jak popytu nie ma to spychany jest kurs w dół. Jak pokazują dogrywki, niewiele potrzeba by zbić kurs.
Na razie chętnych do zakupów akcji brak i nie ma się co dziwić. Zniechęcili maksymalnie do zakupów.
Myślę, że w poniedziałek poziom 7 zł się obroni, Czy zrobią jakiś ruch w kierunku 6,8 - 6,85 zł?? Pewnie wszystko zależ od tego czy pojawi się popyt w pierwszej godzinie sesji.
Stawiam, że wzrosty na Bowim, Stalprofil i Izostal będą w październiku przed wyborami.
Jeżeli opozycja będzie miała większość to mamy pewne środki z KPO oraz o tym co pisałem nowa pula środków z UE w 2024 r. w rapach perspektywy na lata 2021 - 2027 - 75 mld euro!
Wygra obecna władza to może być tak, że Polska żadnych środków nie zobaczy, a wtedy czeka nas referendum odnośnie wyjścia z UE (liczę, że przyjdzie jakieś opamiętanie i bez względu kto by nie wygrał wyborów to jednak środki z UE będą).
Na spokojnie czekam do października. Na razie znikam z forum. Nie ma sensu czegokolwiek komentować.
Trafnych decyzji inwestycyjnych wszystkim życzę i nie dajcie się manipulować.
Najgorsze co można zrobić to podejmować decyzję inwestycyjne pod wpływem emocji.