Po dzisiejszej sesji w 50tce w rankingu bedzie Minutor i zainteresowanie akcjami sie jeszcze bardziej zwiekszy co przelozy sie na dalsze zwyzki kursu jak bedzie w dziesiatce na dniach i obroty miedzy 1-3mln na sesje przy kursie x zl to pewnie przyjdzie korekta, zwykle tak jest, bo ludzie tak robia nie chcieli po 30gr jak lezalo a po 3zl chetnie kupia. Wiekszosc ludzi jest slabych psychicznie i przez to traci, bo sprzaja w bessie na dolkach(MTE 30gr), a kupuja w hossie na szczytach(tu ciezko bedzie oszacowac szczyt w kolejnych latach moze to byc 10 jak i kilkadziesiat zl za akcje(czas pokaze). W tej bessie z dostepnych informacji/wywiadow wiem, ze wyparowalo 20% inwestorow indywidualnych(zwykly Kowalski). Wiekszosc traci na gieldzie bo nie ma jaj sa slabi psychicznie widza strate to sprzedaja heh zamiast dobierac, ja tylko dobieram(usredniam w dol) dobre, perspektywiczne spolki(czasem spekulacyjne), ale zwykle na tym dobrze wychodze niekiedy kilkaset % na calym kapitale i tak bedzie pewnie w niedalekiej przyszlosci na kolejnej mojej spolce MTE w mojej historii od 2007r kiedy poraz 1 kupilem akcje.
A w tym roku zapraszam na kolejny final parkiet challenge, do wygrania darmowa kasa, moze ktos ze mna powalczy o podium jak w 2020r co bylem, bedzie wiecej kasy na akcje Minutorka, badz tez inne nowe inwestycje.. pozdro :)