jakby były pozytywy mocne ---to IFZ nadal byłby w top 10 ---- niestety wyglada na to ze porblemem IFZ nie sa tylko jakieś tam BUGI ale ten problem z save ---jest duzo bardziej złozony --jak ktoś wytłumaczył ingeruję w cała strukturę gry --czy to prawdą nie wiem ---ale o pzrenikajacych zombie przez mury i o to ze nie mozna murów połaczyc z budynkami bo zombie przechodza juz była mowa Wiele wiele miesiy temu a Oni tego nadal nie poprawili do debiutu gry.
To mnie włąsnie dziwi i zastanawia wiele takich roznych nedoskonałosci było zglaszanych a one NADAL w grze istnieja pomimo ze teoretycznie mieli bardzo duzo czasu zeby to poprawić .
A dlaczego mowie ze gra nadal byłaby w top 10 ---Bo nawet jak sa minusy to czesto powtarza sie jedno że gra MA POTENCJAŁ ----i bardzo szkoda ze ten potencjał nie został maxymalnie wykorzystany --- gdyby Jakosc gry była naprawde na wysokim Poziomie .
P.S ---o tej azji jeszce parę słow---czułem ze tam moze byc problem --z tymi ich megamiastami ---zajmowaniem explowarcja zbieraniem zasowbow ----i tak sądziłem szczerze ze moga być jeszce wieksze problemy z serwerami podłaczenim sie do gry ITP ---natomiast na szczescie takich sytuacji raczej nie było ---a to znaczy ze technologie OSM --moga stosowac w kolejnych grach . ---bo wiecie 10-19 K peak graczy jednoczesnie to jednak innego rocdzaju przetestowanie systemu ----niz 2 K peak w przypadku 911 i 112 .