uj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
zdjecie uzytkownika
junger - 2012-09-04 18:57:01 odpowiedz | cytuj
pracuję od prawie trzech lat. opinie chyba pisali jacyś nieudacznicy, kombinatorzy i lenie, którzy wylecieli z pracy lub nie poradzili sobie z obowiązkami w firmie. Pracuję tu młodzi ludzie, którzy dostają szansę na fajne doświadczenie, autentyczna praca zespołów, duże wyzwania. Wśród poważnych kontrahentów (Budimex, Erbud, Polimex i in.) zawsze dobra opinia. Co do finansów - nigdy nie było sytuacji, żebym nie dostał wypłaty w terminie. Firma funkcjonuje na bardzo trudnym rynku budowlanym, na którym przepływ pieniędzy jest fatalny, co odbija się na podwykonawcach. Tak jest WSZĘDZIE. Była też mowa o projektach - lepszych projektów niskoprądowych niż te, które wychodzą z biura projektowego SSI nie miałem w rękach.
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2012-09-04 19:40:32 odpowiedz | cytuj
asd - 2012-08-19 11:44:36
skok z 15 mln na 60 mln obrotów samo z siebie nie bierze.
Liczby mówią samo za siebie
dobre, naprawdę dobre panie Garwol...
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2012-09-04 20:13:31 odpowiedz | cytuj
calkoski - 2012-08-20 22:16:49
Oj tam, oj tam,... każdy chciał by się wozić, a u nas w kraju to co drugi to woźnica, tak więc, jak się jest lewym podwykonawcą to później pojawiają się takie wpisy jak tutaj co niektóre. W firmie przepracowałem 2 lata, SSI to firma rozwojowa, aktualnie współpracuje z SSI i jest wszystko OK. Dobrze wykonana robota, jest na czas uregulowana. Jeszcze mi się nie zdarzyła sytuacja, aby jakaś faktura nie była uregulowana.
Mieszasz się w zeznaniach...jak tak rozwojowa to ciekawe czemu u nich pracowałeś tylko albo raczej aż dwa lata....
zdjecie uzytkownika
GW - 2012-09-04 20:18:04 odpowiedz | cytuj
Po 18.08 wyraźnie widać aktywność pisarską na tym forum pana z SSI, ale święte słowa...branża się zna nawzajem, wystarczy popytać i wszystko będzie jasne.