Tak, jestem inny i może jeszcze paru tutaj takich jest co myślą inaczej niż ty. To myślenie jest spowodowane tym, że w porównaniu z tobą jestem inwestorem długoterminowym a nie DT. Wyłapuje tzw, perełki co są w upadłości z perspektywą na mocne i trwałe wybicie z trendem wspinania się w krótszym bądź dłuższym terminie. Obserwuję spółkę od listopada i wiem, że ryzyko jest małe patrząc na analizę techniczną. Ty będziesz pisał, że tu jest ryzyko jak zakładasz inwestycję na zysk w kilka dni i potem wyjść to rzeczywiście jest ryzyko czy w dwie sesje zarobisz aż tyle by być zadowolonym. Ja patrzę długoterminowo i wierzę, że za 3-6 miesięcy akcje będą o wiele wyżej. Potem pogadamy. Ja czekam na kilka inf a wiem, że powinny się pojawić i zejście z dwóch fx na notowania ciągłe od 9-17h. Zapraszam do merytorycznej dyskusji za 3 miesiące. A poza tym, czy ja pisałem, że tych 3600000 na K nie zdejmą? Naucz się czytać. Tutaj są zagrywki takie wiesz dlaczego? Bo gdzie dużo leszczy to są takie zagrywki aby ich wypłoszyć właśnie również w taki sposób. Leszczy to nie ma tylko na takich spółkach, gdzie akcje kosztują powyżej kilka stów do kilku tys, np. LPP. Tam trzeba mieś 10 tys zł aby kupić 2 akcje. Tam na pewno cię nie znajdę.