Zadaj sobie pytanie kto ma akcje Czarneckiego i kto może mieć interes w ich sprzedaży po jak najwyższym kursie.
Kasy w spółce jaka jest to nie wystarczy na wynagroszenia i premie zapisane w kontraktach dla Zarządu i członków Rady Nadzorczej.
Zarządca/Syndyk zwał jak zwał na prawo do ponad 80 mln głosów na WZA i to oni przegłosowali wyprowadzenia kasy ze spółki. Teraz pytanie co wiedzą i ile wiedzą i kiedy zdecydują się wykeszować również z posiadanych akcji co nastąpi u pytanie tylko nie CZY ale KIEDY.
Ładne kółeczko po kupnie na otwarciu zrobiłem w 20 min 1200 zł bo więcej tu nie włożyłem i jak widzę TKO +100% to po pierwsze wiadomo, ze nie puszczą notować a po drugie to ...jak ktos nieumiejętnie kupi to znów będzie płacz i pretensje tylko nie wiem do kogo ;)
LC Corp B.V. z siedzibą w Haarlemie, Holandia (prawo głosu wykonywane przez zarządcę na podstawie postanowienia z dnia 14 lutego 2025 roku Sądu Rejonowego dla Wrocławia - Krzyków we Wrocławiu I Wydział Cywilny, sygn. akt I Co 228/18).
Liczba głosów przysługujących z posiadanych akcji na Zwyczajnym Walnym Zgromadzeniu: 64845032 co uprawniało do 60,98 % głosów na Zwyczajnym Walnym Zgromadzeniu oraz stanowi 34,17 % ogólnej liczby głosów.
Getin Noble Bank S.A. w upadłości w Warszawie.
Liczba głosów przysługujących z posiadanych akcji na Zwyczajnym Walnym Zgromadzeniu: 18957758 co uprawniało do 17,83 % głosów na Zwyczajnym Walnym Zgromadzeniu oraz stanowi 9,99 % ogólnej liczby głosów.