Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,99 zł , zmiana od tamtej pory: -84,07%

Re: O co naprawdę chodzi w True Games Syndicate (KKH)

Dla tych co nie znają Pantarana i jego dokonań na BML i IGN. Wyjaśnię. Na IGN pisał swój post „O co chodzi...” w połowie sierpnia przy kursie 17 zł. I po jego poście i dyskusji kurs nie wzrósł... nie, kisił sie na tym poziomie do końca września zaliczając 9 zł w połowie września. Ale my siedzieliśmy na spółce bo fundamenty wskazywały, że ówczesny kurs i wycena są pomyłką. Wielu „ekspertów” sie śmiało. Aż nagle ruszyło to co miało ruszyć. Na koniec września.
Tak, w międzyczasie pisaliśmy swoje posty. Komentowaliśmy sprawy spółki. Bo mieliśmy akcje. Ja po 15-17 zł. W grudniu CEO IGN obiecywał jeszcze wciąż milion sprzedanych testów w 2020 roku co było nieprawda jak sie okazało.

Na True Games tez wierzymy w zapowiedzi władz. Pan Nowak deklaruje brak emisji w lutym na WZA. I należy wierzyć w to. Mieć takie założenie. Przy tym założeniu kurs tutaj wydaje sie śmiesznie niski patrząc na ludzi którzy tworzą spółkę i projekty. Miejmy nadzieje, że tu będzie Zarząd bardziej odpowiedzialny. Na razie jest bardzo dobra komunikacja.

Mamy teraz tu wielu frustratów. Ludzi, którzy w sierpniu nie mieli czasu aby poczytać coś mądrego na IGN. Nie, skakali z kwiatka na kwiatek. Przeczytali post Pantarana dopiero jak spółka była po 80-90 zł. Wyczuli „okazje”... i teraz maja pretensje.
Jego post wisiał na bankier na IGN od połowy sierpnia. 1,5 miesiąca do początku spektakularnych wzrostów. Każdy kto by wtedy kupił nawet teraz miałby 100% albo więcej. To jest fakt.

Ja jestem tutaj na wiele miesięcy. Siedzę na AVT, INB i tutaj na TGS. Siedzę i czekam. Tak jak czekałem od kwietnia na BML i IGN.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TRUEGS -0,31% 0,32 2025-10-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.