Forum Forex +Dodaj wątek

Re: O co chodzi?

Opinie o XTB.

Zwykli oszuści, mają dobre reklamy ale jak zacząć współpracę to można tylko żałować. Nie zamykają zyskwonych transakcji,serwer wtedy dziwnie zwalnia i akceptuje po dużo gorszej cenie.Straciłem na takich transakcjach ponad 100 tys. Podaję ich do sądu.Mam dość oszustów reklamujących się jako ekstra firma.
link

Re: Opinie klientów na temat XTB
screep / 195.95.170.* / 2015-01-21 13:36
+-0usuń
XTB oszuści i złodzieje !! uciekajcie od nich
cofają wypłaty !! anulowują transkacje oczywiscie nie wszystkie ale te na których sie nieźle zarobiło... złożyłem kilkanaście reklamacji część uznali cześć nie !!!!!
link

Sz / 212.14.4.* / 2015-02-25 14:40
+-0usuń
Potwierdzam. Trzymać się z daleka. Na zgłoszone reklamacje - odpowiedź: "Może Pan iść do sądu".
link

czark / 164.127.217.* / 2015-04-16 06:30
+-0usuń
To prawda. Nie uznają reklamacji. Nic dodać , nic ująć.
link

frajerzy2015 / 109.201.137.* / 2015-01-22 14:11
+-0usuń
Potwierdzam, tylko u nich takie cuda, lepiej otworzyc u brokera z Cypru, tam juz nie bedzie powtorki z kryzysem, zabrali co mieli zabrac, takze mozna spokojnie dzialac, ale nie u Polskiego brokera- kazdy oszukuje, taka natura...
link

koper69 / 77.255.6.* / 2014-12-08 18:45
+-0usuń
Nie polecam!!! skasowali mi 15 zyskownych pozycji!!! Niby awaria systemu i ceny nieprawidłowe. Nie podają żadnych dowodów! Przez kilka lat dawałem im zarobić, a teraz wyczyścili mi konto i co gorsza bez możliwości uzupełnienia depozytu zamknęli mi też otwartą pozycję ze stratą.

i.t.d.

...nie wiem o co koledze chodzi z tymi garbatymi dziećmi, że chcę się dowiedzieć czy broker jest wart polecenia czy nie?
Sam pracuje w branży reklamowej i dobrze wiem jak łatwo ( tym bardziej w internecie) stworzyć otoczkę mega rzetelności i profesjonalizmu.Niby korporacja a po drugiej stronie siedzi Pan z brzuchem z papierosem w ręce popijający drinka za moje pieniądze i śmiejący się z naiwniaków wpłacających pieniądze.