oczywiscie nie mam nic przeciwko rejestracji a jesli ktos jest z Gdanska czy bardzo bliskiej okolicy aby byl osobiscie a jak nie moze osobiscie to aby kogos z rodziny kto wtedy moze upowaznil pelnomocnictwem i aby byl za niego ...jak ktis nie jest z bardzo bliska to jak uwaza co do osobistego udzialu ale pelnomocnictwo dac GG bo nie poniesiony ewentualny koszt podrozy lepiej przeznaczyc na wsparcie GG ..EWENTUALNIE zamist podrózy zrobic sobie wycieczke z rodzina do Gdanska wynajac hotel i mamy przyjemne z pozytecznym
a wracajac do tematu opisanego w poprzednim wpisie to ten temat był wielokrotnie wałkowany i tak jak napisałeś w poprzednim wpisie przywilej 90 % dotyczy grupy spółek ale według definicji tych przepisów w KSH a nie taka załeżność że my jesteśmy w grupie Orlen a tak jak sam wczoraj mnie poprawiłeś prawidłowo przepisy z KSH o grupie spółek nie dotyczą spółki giełdowej wiec wracamy do punktu wyjscia ...Energa Sa mosiałaby stać się spółką niepubliczna bez notowan GPW więc mosieliby nowy delisting probowac robic a warunek delistingu to obowiazek wezwania wedlug aktualnych przepisow jednak nikt nie zabrania dawac wzywajacym wiecej ba ale mimo tego to MY decydujemy po ile sorzedamy bo Nasz towar Nasze warunki ...ja czekam na ponadprzecietne zyski i akcji nie musze sprzedawac nawet gdybym zostawil je spadkobierca a co Wy zrobicie to kazdy ma inna sytuacje a jak bedzie zobaczymy oby juz w niedalekiej przyszlosci ..dlatego najlepszym rozwiazaniem jest aby kurs gieldowy zmierzal / bez roznicy kto stoi za wzrostami czy jaka przyczyna /do tych poziomow ktore zaakceptowalibyscie w wezwaniu i akcjonariat sie wymieni i dedziemy bez tego balastu kierowali sie w strone ponadprzecietnych wzrostow