Forum Giełda +Dodaj wątek
"MG zakłada, że ustawa wejdzie w życie z początkiem 2015 r."- hahahaha

Ja nie czytam?Ja już się naczytałem tych zapewnieć ministrów i podobnych ciołków, o tym że ustawa wejdzie w życie najpóźniej w 2012, 2013, 2014, 2015...

Jeżeli ustawa kiedyś wejdzie w życie to i tak zaraz się okaże że jest złą i trzeba ją poprawić, ba! , już jest mocno krytykowany ten projekt ustawy! , wiec trzeba go poprawić. i takie też będą wnioski po rozpatrzeniu ustawy na komitecie..uwierzcie mi a jak nie poczekajcie na sprawozdanie

"Bardzo szybko zostanie skierowana do parlamentu" - powiedział Piechociński."

no chyba nie bardzo szybko skoro:

"MG zakłada, że ustawa wejdzie w życie z początkiem 2015 r"

Nienawidzę polskiego parlametaryzmu i opieszałości naszych pseudopolityków!!!

A to jak przeciągają wprowadzenie ustawy OZE to nic innego jak kaberat , te ich wypowiedzi, zapewniena, ku wa, robienie z ludzi debili i tyle. Wy to doskonale wiecie, tylko boicie się powidzieć sobie tego wprost, ponieważ wiecie że przyszłość skystona to mocno uzależniona od przyszłość ustawy OZE...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MDIENERGIA 1,60% 0,76 2025-10-21 16:48:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.