https://www.bankier.pl/wiadomosc/NTT-SYSTEM-S-A-Aneksy-do-umow-kredytowych-z-Bankiem-Polska-Kasa-Opieki-S-A-z-siedziba-w-Warszawie-oraz-ustanowienie-ograniczonego-prawa-rzeczowego-2123040.html
Wszystko masz jak na papierku opisane, wystarczy trochę archiwa przejrzeć. Jedynie można snuć domysły po co i na co. Kredyt tak czy siak będzie spłacony, gwarantuje to weksel in blacno. Może mają w planie budowę jakiegoś kompleksu może wzmożona została produkcja tu czyt. ” NTT liderem w produkcji desktopów”. Różne są powody ale jeden można wykluczyć bankructwo czy też nierentowność. NTT to już nie tylko same stacjonarne bagna ale spółka z perspektywami warto wspomnieć o wprowadzeniu do produkcji telewizorów LCD które są w stanie konkurować z znanymi nam markami. Każdy ma swoje zdanie na ten temat. Moje jest takie że trzymam akcje do momentu gdy stwierdzę że mój zysk jest wystarczająco duży. Kończe na dziś bo koleś z góry tak mnie wkurwia że nie mogę pozbierać myśli, przez cały dzień wierci udarową aż głowa pęka.
Pozdrawiam !