tak mamy kilka ładnych milionów w plecy po 6 miesiącach - ekstrapoluj sobie te wyniki na 12 miesięcy i masz obraz katastrofy. Co z tego że pierwszy rok który zakończył się stratą - zobacz jakich oni mają klientów (sieci), jak długo muszą ich kredytować, jakie ryzyko walutowe spółka na siebie bierze, jak duże spółki padały w podobnych okolicznościach - przy takich stratach mogą być problemy z bankami (i to będzie koniec) lub po prostu utrata płynności i wtedy co ? upadłość układowa? nie wiem z czego do końca wynika to co się stało bo nie miałem jeszcze czasu analizować dokładnie raportu, mogły być jakieś koszty restrukturyzacji itp. ale to wiele na dzień dzisiejszy niestety nie zmienia. Obietnice o restrukturyzacji, nowych produktach, rozbudowie i optymalizacji to sobie może każdy składać, ja mogę zadeklarować że jak mnie zrobicie na walnym Prezesem NTT to w 3 lata zbudujemy statek kosmiczny a w 10 założymy kolonie na marsie -a za 20 lat będziemy mieć krocie z wydobycia tam helu - i co? fajny plan? - sam odpowiedz sobie na pytanie na ile realny. Anyway - jeśli w kolejnym kwartale nie będzie zmiany to mamy poważny problem