Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,70 zł , zmiana od tamtej pory: -99,51%

Re: Nowy Ursus 11054

Posiadam również ciągnik Ursus 11054. Kupiłem go w październiku 2014. Bardzo niedopracowany ciągnik. Od momentu zakupu do chwili obecnej przepracował 560 mth .W międzyczasie miał 14 różnych awarii i raczej się na tym nie skończy.Obecnie podjąłem kroki prawne w celu odstąpienia od umowy kupna ciągnika.Może się to uda załatwić polubownie.Jeśli możesz to podaj mi swój kontakt .Pewnie będzie to dodatkowy argument na wymianę ciągnika na lepszy model. Osobiście znam przypadek wymiany ciągnika 11024 na 10014h. Powodem była duża usterkowość i związany ztym przestój maszyny.Notabene model 10014h też ma problemy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
URSUS -4,91% 0,01 2022-10-14 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.