Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,66 zł , zmiana od tamtej pory: -84,12%

Re: Nowe salony.

Mało czego? Chętnych do zakupu? Ja tam myślę, że chętni są, ale nie zadowala ich tak mała podaż :)

Zastanawiam się, czy nowi dealerzy podpisując umowy podejrzewali, że BAH dogada się z JLR, bo przecież chyba jeszcze wtedy sytuacja wyglądała beznadziejnie. Bardzo dziwna jest zwłaszcza lokalizacja nowego salonu w Gdańsku, gdzie obiekt BAH ma dobrą lokakizację i wygląda imponująco. W Katowicach salon znajduje się w wynajmowanym budynku więc sytuacja jest nieco inna, chociaż wciąż nie wiem gdzie powstaje nowy salon Gazda. Na płocie ich placu budowy przy ul. Bocheńskiego widziałem kiedyś logo BMW, ale może coś się zmieniło i jednak będzie tam Jaguar :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BAHOLDING 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.